Post by lanwewamardya on Feb 19, 2022 23:26:00 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code napaka vse ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Witch 3 Saga 2022 version ▞▞▞
Bilo je res dobro, dokler nisem prišel v gozd, potem ko sem končal zemljevid, me vedno znova sprašuje, naj tapnem kjer koli, da se igram, poskusim, vendar sem ga končal in ne morem igrati ničesar drugega!!! Tako frustrirajoče, prišel sem do točke, da ga bom odstranil in izgubil vse. Ni vredno, če se to zgodi.
Jaz ljubim to igro! Nove funkcije, več priložnosti za zmago in zbiranje točk itd. Nove mini igre! Je zabavno/izzivno in barvito. : ) Imej lep dan! Ostanite varni in zdravi.
Všeč mi je bila igra, vendar mi ni dovolil, da nadaljujem, ne da bi navedel datum rojstva, nikoli me niso vprašali o tem pri drugih igrah, ki sem jih igral. S tem mi ni všeč, zato sem igro izbrisal in ne vem, zakaj potrebujejo takšne informacije za to igro.
Ni slabo 💪😁
Zakaj zame ne prikazuje turnirja😡 in še vedno ne more pošiljati ali prejemati življenj, vedno dobi sporočilo o napaki
VAU DOBRA IGRA KUL
Zakaj ni več izzivov btw igralcev. Ni zanimivo in ni zahtevno.
Takšne igre so mi res všeč, vendar obstaja toliko različnih stvari za početi in pojavnih oken, zaradi katerih je igranje moteče. Ne potrebujem pojavnega okna, ki bi mi povedal, kako naj igram igro ali za dodatne uroke ali dodal v mojo hišo ali itd. Naj bo igra O igri bolj poenostavljena. Vem, da gre za grabljenje denarja, vendar deluje proti igri.
RealmCraft Блоки Mine 3D Крафт Приключения flq
Ta igra je dobra
Sehr črevesje
Ta igra je izigrana samo zato, ker napol igrate nakupe na svoji debetni kartici, da lahko dobijo vaše podatke na vašem bančnem računu ... za uporabo.
Obožujem igro, vendar sovražim, da me motijo nekateri neumni oglasi.
Zbogom čarovnica iz mehurčkov. Čas je, da vas odstranimo. To igram že zelo dolgo in sem dosegel prag za zmago. Tega gambita za dobiček ne bom nikoli igral. Torej, ker ne želim izgubljati časa v slepi ulici, je čas, da se premaknem na nekaj novega. V stranišču, ki ni v stojnici, te sperem, mehurčkasta čarovnica.
Bubble Witch 3 Saga Réflexion clsa
Podpora je slaba, ker je ni. Ni priporočljivo
Zabavna igra, vendar v zadnjem času oglasi zamrznejo igro. Nato morate znova zagnati in ne dobite dodatnih mehurčkov.
Zabavna igra za igranje, dobra za umiritev uma, ko ste pod stresom.
To je odlična igra, zelo dobro narejena in veliko za početi, edina resnična težava je nenehno zbiranje denarja, vedno znova. Z veseljem bi vrgel nekaj denarja, da odklenem celotno izkušnjo, vendar ne bom več plačeval in ponovno na funkcijo, ki se odločijo dodati, da bi pridobili več vašega težko zasluženega denarja.
Odstranite videoposnetek z visokozvočnimi oglasi v drugih aplikacijah. Namestil sem vašo aplikacijo samo zato, da vam to povem.
Super je,se boljsa kot njeni predhodniki.top🔝
Zelo zabavno. :-) Jaz ljubim to igro. Odlični bonusi. 5 plus zvezdic! :-)
Ta igra je zabavna, čeprav je zdaj na težki ravni. A pri soigralcih se nisem počutil tolažnega, da bi dobil 340 točk, ker sem vedno prispeval več kot 90 % vseh točk. Ni pošteno. Mora biti seznanjen z ljudmi, ki prav tako aktivno igrajo ali prejetimi nagradami, odvisno od tega, koliko točk prispevamo. In zdaj so mi že tretjič priporočili, da se pridružim isti ekipi 😑 Odstrani
Iskreno, igra mi je zelo všeč, vendar ima preveč pojavnih oken in moj telefon tega ne prenese. Lahko igram le 2-3 stopnje, preden se mi telefon ustavi zaradi vsega "pridruži se tej ekipi za nagrado!!!" In "poglejte svoj napredek na lestvici!!!" Želim si, da bi bili gumbi, ki bi jih lahko kliknil, da bi odšel na stran ekipe ali stran za uvrstitev, namesto da bi vsa ta samodejna pojavna okna zrušila mojo igro.
Igra ima dober začetek, vendar je tudi preveč pojavnih oken (oglasov in tekmovanj), zlate palice imajo nekakšno napako, pri kateri na koncu ravni ne boste dobili več zlatih palic, ker je vaš prašiček " poln". štartna meja je 50; toda na zemljevidu bo pisalo, da jih imaš 21, in ko začneš novo raven, ne moreš kupiti več urokov (ki stanejo 30), ker nimaš dovolj... Torej kaj je to? Ali imam tistih 50 gold, za katere je moj prašiček "poln", ali ga nimam? Odstranjevanje.
Veliko zamudnih nadležnih oglasov
Igranje je v redu, a preveč stvari vas poskuša prisiliti, da porabite denar iz resničnega sveta. Svetujem vam, da dogodke preprosto ignorirate. To so samo pasti, s katerimi lahko porabite denar iz resničnega sveta. Na primer, Pot of Gold vas pošlje nazaj vsakič, ko izgubite, zaradi česar znova in znova igrate prej poražene ravni. Prav tako oglašuje zgodbo, vendar zgodba dejansko ne napreduje, kot sem videl. Šel sem skozi 160 stopenj in več "poglavij", vendar se zdi, da nisem bližje premaganju Wilburja.
Veliko zabave, vendar želim več Trixies
Dobra igra, vendar ima preveč dogodkov, medtem ko želim samo jedro igre. Toda edina rešitev je, da jo igrate brez povezave, če mislite, da so dogodki tako nadležni.
To je najboljša kulska igrica
Najboljša igra vseh časov. Dajem vam 5 zvezdic Vsaka faza je zanimiva in zahtevna
Bubble Witch 3 Saga Слагалице vqmt
Frustrirajoče. Ta igra poskuša biti vse, kar ni. To je igra z mehurčki, samo dovolite mi, da brezglavo pokam mehurčke. Do prave igre potrebujete 20 minut. Morate klikniti in manevrirati skozi vse stranske misije BS in dodatno malo dodati cilje. Dobesedno sem pritisnil dva različna gumba za predvajanje in enega, na katerem je pisalo igraj zdaj, in še vedno nisem prišel do zemljevida. Ko začnem igrati, je čas, da obrišem in grem stran. Popolna izguba časa.
Igra se ne bo odprla in ko se odpre, traja skoraj 5 minut, da se odpre
Super kot vedno. Včasih zmedeno, a odlično!!!!
Zabavno! Še vedno igram! Zdaj do stopnje 177! Posodobitev 16. 4. 2020 – Posodobitev stopnje 470 5. 5. 20. – Posodobitev ravni 545 14. 7. 2020 – Posodobitev stopnje 642 9. 7. 20. – Posodobitev stopnje 757 13. 11. 20. – Posodobitev stopnje 876 30. 1. 21 - stopnja 1195 in se še vedno zabavate! Posodobitev 3/1/21 – Raven 1326 Posodobitev 8/4/21 – Raven 1783, (10 dni pozneje na ravni 1818.) Posodobitev 9/17/21 – Raven 1887 Posodobitev 15/12/22 – Raven 2151
Igra kar zmrzuje 🥶 😤
Rad ga igram, vendar zamrzne, ko ga poskušam naložiti.
Igralec pozor, ta igra trpi zaradi velike količine naključnih bs, ki so jih ustvarili ustvarjalci rng. Po 200 lvl skoraj postane potrebno uporabljati uroke na skoraj vsaki ravni. Z veliko sreče lahko naredite brez. Ima slabo mehaniko, kot so mehurčki, ki vam dajo več potez v zameno za veliko manj začetnih potez. V nasprotnem primeru igra trpi zaradi slabih sistemov menijev, ki so narejeni zato, da bi vas motili pri porabi denarja. Zakaj trdi lvl daje samo vstopnice s popustom za porabo denarja? Zakaj se pojavi vsak nivo?
Dovoljenja za ogled in kopiranje vseh stikov. Ne hvala.
V redu je. Igranje stane preveč. Ni več zabavno 😕
Ta igra mi je zelo všeč. postala je moja najljubša. igranje je tako zabavno in razburljivo.Všeč mi je časovno omejen izziv in pomaga mojemu umu, ko je preveč razmišljanja
To je zagotovo zabavna puzzle igra, vendar bi ji lahko dali le tri zvezdice, ker je nadzor nad roko za cilj popolnoma grozen! Zgrešil sem toliko strelov zaradi slabega nadzora. Postane res frustrirajoče. Če bi to majhno težavo odpravili, bi bila ocena 5 zvezdic
Še vedno uživam v tej igri, všeč mi je grafika in natančnost palice je popolna. Posodobitev Pravkar sem posodobil igro 19. novembra in zdaj se ne odpre tipično, nikoli ne posodabljajte igre tako nadležno. Ne morem priti nikamor, če je sistem za reševanje situacije prezapleten, da bi dobili preprost zadovoljiv rezultat, žal boste morali odstraniti, ker ne morete vstopiti v igro.
Opravil sem nakup in ga nisem nikoli prejel, vendar je bil zaračunan na moj račun
Območje poročnih iger je grozno. Zaključene so vse igre, igra vedno znova pravi, da se dotaknite katerega koli območja za igranje, vendar ni območja za tapkanje. Kako naj igram igro???
Nekako v redu, vendar se veliko zamrzne, še posebej, ko ste opravili stopnjo. Čakalni čas okoli 30 minut ali celo več, da se igra nadaljuje. Poleg tega vam ni všeč dejstvo, da morate pred naslednjim krogom klikniti skozi toliko "zgodb" in drugih dodatkov v igri. Raje bi imel gumb za preskok. Ni treba poznati tako imenovanih zgodb likov.
Bubble Witch 3 Saga Puzzle mxv
Nekatere ravni so izziv. Navajate, da sem pravkar opravil težko stopnjo, vendar je bilo enostavno. Nobeno mesto v igri ni pomenilo popolnega odmora.
Dobra igra, vendar se je včasih aplikacija zatikala