Post by lanwewamardya on Feb 19, 2022 23:19:54 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне кристале ▞▞▞
▞▞▞ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles 2022 version ▞▞▞
Није лоше, али превише реклама. Болно је колико има реклама. Играо се само око 15 минута и вероватно је урадио само 5 изазова. Не за мене. Извињавам се.
Who is? Brain Teaser & Riddles Quiz qosk
Ова игра је најбоља коју волим да је играм, али загонетке нису претешке, али су тешке
Огласи су у реду, али ово је превише. Такође, загонетке уопште не захтевају да размишљамо. 👎
Фрустрирајуће је зарадити новчиће да бисте добили савете! Волим загонетке, али када гледам видео записе да зарадим новчиће или окрећем точак, ништа се не дешава након што видим оглас. То је веома разочаравајуће. У једној фази игра је почела да трепери и мислио сам да ми је телефон покварен. Док нисам схватио да је то била игра.
Лоша игра
Извините ме...не знам за ДИС, али изгледа да има много Кесоина и ЈЕДНОМ ЈЕДНОМ готово, не можете га поново играти 😤мислим... хајде да одвојимо тренутак. УПОРЕДИТЕ колико вам се свиђа ваша фаивроут игра са овом игром. Приметићете да ова игра има мало нивоа и шта год да је ваша неуспешна игра, њена беарли је још боља. Као легитимно. БОЉЕ боље је него ова мала, мала овчица. КАО ДА СЕ НЕ ШАЛИМ УРАДИТЕ САМ!!! ЈА МОГУ! ТАКО МОЖЕТЕ!! Да ти то можеш. Могу да урадим било шта.
Досадашње загонетке су биле забавне, АЛИ су постављање огласа пречесто и претерано. После сваке слагалице приморани сте да седите кроз оглас из 30-их. За решавање првих неколико загонетки било је потребно око 10 секунди, тако да ћете у поређењу са тим да гледате огласе дуже него што играте игру. Имају могућност надоградње на верзију без огласа, али цена је мало превисока. Ако би променили своју стратегију монетизације како би подржали микротрансакције, то би било пожељније.
Након што сам играо друге две игре мозгалице које је ова компанија имала и уживао у њима, добио сам ову. Нестандардан је у поређењу са друга два. Неке слике се поново користе из друге игре. Платио сам без реклама, делимично да бих подржао Девс, па зашто морам да чекам да прелазим између загонетки. ВЕЛИКО РАЗОЧАРАЊЕ. Такође, када вас игра пита да је оцените, дајте јој 3 звездице или мање и она би желела да им пошаљете е-пошту, изаберите више и одвешће вас у продавницу да оставите рецензију.
Није лоша игра, али постоји смешна количина реклама које се појављују. После сваког одговора иде оглас. То заиста чини искуство непријатним ... а уклањање свих реклама је скупо
Превише огласа! Да је било мање огласа, или боље НЕМА реклама, не бих га деинсталирао чим га инсталирам! Волео бих ову игру да нема толико реклама. Појављују се скоро након сваког нивоа. Више гледате рекламе него играте игру. 😤😤
Смешна количина огласа између сваког нивоа. Схватам да желите да натерате особе да га купе, али прво морају да знају да уживају. Нисам могао бити љут гледајући оглас за огласом да видим да ли је вредно платити. можда додати огласе даље када је особа већ навучена
То је свакако забавна игра, али количина реклама је тако досадна.. Буквално после сваког нивоа постоји најмање 5 секунди огласа пре него што уопште можете да је прескочите.. Разумем да игра треба да се издржава, али ово је само мало превише.
Превише огласа, чак и када кликнете на не, хвала, апсолутно нема не може се играти
суп
помаже мом 9-годишњем уму да расте
Who is? ลับสมองประลองปัญญา เบ็ดเตล็ด szre
Добро је, али пре него што нађете наговештај...
Ова игра има грешке у 15. рунди и има много додатака. ова игра није апликација. срање је не веруј.
Одлична игра. Забавно је👍😁 и забавно.😍 Волим пундове који долазе након што завршимо ниво😍. Завршио сам све нивое за два дана😁🤩👉👈. једва чекам следеће нивое успут да ли има само 294 нивоа или их има више Ок.....људи који виде овај пост морам да кажем "ово је добра игра👍"
Ово није игра, гледате додатке. Заиста је лоше с обзиром на то колико додатака је крајње ваше време. Такође су нивои ВЕЛИКО лаки. Већ ми је досадило након 5 нивоа које је двогодишњак могао да заврши. Ова игра НИЈЕ мозгалица 100% ако имате ово, дефинитивно сам је деинсталирао и ако не радите без обзира на околности НЕМОЈТЕ је преузимати, има много бољих игара од ове. Ова игра спада у канту за смеће јер је срање. Добро дошли😊
Мислим да је ова игра добра. Даћу му 5 звездица јер учи ваш мозак да добије трагове и реши мистерију. То такође задиркује ваш мозак. Ово може бити корисно за учење.
Није мозгалица, нема загонетки или загонетки. Само кликер. И пуна реклама. Шта год да кликнете, ту је оглас. Ниво од 5 секунди, оглас од 30 секунди.
Тако сам незахвалан што сам инсталирао ову игру 'Ко је?'! Јер: 1) Пун је реклама, само треба да се попнете на други ниво, реклама вам квари пут и ДЕФИНИТИВНО је досадна! 2) Зато што не знате компликован одговор к10 морате да добијете оглас за то, ЕКС; не знате одговор онда не можете да гледате оглас? Вау, само вау мрзим то! 3) И на крају, из неког разлога што сте покушали да се окренете да се точак који се окреће не окреће се поново јер се поново не огласи, али се оглас и даље појављује! 2★!!
У реду је
🤔
Волим ову игру, али када сам дошао до одређеног нивоа, нисам могао да је поново играм јер су нивои завршени, молим вас додајте још нивоа
Свиђа ми се ова игра, тако је забавна и тера вас да размишљате и развијате своје вештине и у овој игри нема реклама које ће вас натерати да се укључите и то је само невероватна игра ИГРАЈТЕ ЈЕ САДА ЈЕ НЕВЕРОВАТНА ИГРА!!!
Who is? Brain Teaser & Riddles Trivia fjfr
Превише додати. Деинсталирам га након секундарних огласа 10 секунди, пуштајући 20 секунди реклама је превише.
Свиђа ми се идеја да се добро проведете уз вашу игру и прилично је добра. Ова игра ме увек чини да се осећам боље о себи. Оцењујем је са пет и искрено мислим да би требало да правимо више оваквих игара.
Огласи након сваког нивоа, а ниво се завршава прилично брзо, тако да оно што кажем је превише реклама за време трајања игре. На крају, мислим да је идеја кул, али сматрао сам да игра није довољно изазовна... ох, и рекламе. Јесам ли то споменуо? ☮
Игрица је супер
Чак и ако плаћате да уклоните огласе, и даље сте стално узнемирени да гледате огласе и плаћате додатке. Трагови су обично сићушни. Објашњења након сваког нивоа много помажу да знате како сте то решили.
Игра је заиста лака и забавна. Топло препоручујем 👍🏼. Једно од последњих неколико питања било је толико тешко да сам морао да потражим одговор. Игра је невероватна, само бих волео да има више нивоа. И реклама је такође, али мени не сметају огласи као што то чине други људи.
Толико сам играо ову игру да сам завршио све нивое и морао сам да чекам да се додају још! Дефинитивно препоручујем!
Ова игра је само забавна само да рекламе престану, ионако је сјајна
Ова игра је за децу. У том погледу, није лоше. Морам рећи да су неки од огласа веома НЕПРИМЕРНИ за малолетнике. Не бих препоручио за такве старосне групе због тога. Молимо вас да ово узмете у обзир.
Ово је забавна игра ОСИМ сваки пут када одаберете тачан одговор, морате погледати рекламу. ОК...тај део је неухватљив и прихватљив. Међутим, ако желите да добијете 50 поена које сте управо зарадили, морате погледати још ЈЕДНУ рекламу - сваки смрдљиви пут! Програмери су једноставно похлепни!
Не захвата. Ни случајно. Превише огласа. Није вредно вашег времена.
Идеја игре је добра, али постоји додатак након скоро сваког питања, а питања су једноставна, загонетке заправо нема.
Веома најгора игра на свету много много реклама. У овом случају морамо да платимо много за рекламе ах! . Зашто ? Прво немојте давати огласе
Добра игра, нема превише реклама ако играте са искљученим Ви-Фи-јем, имам једну замерку, играо сам када је реклама за једну од оних лажних игара за играње новца, додирнуо сам к, али се регистровао као клик на оглас, и довело ме је до веб странице. Нећу рећи веб-сајт због безбедности људи, али то је било као , проки бидисеасе се шири, па се уверите да ваши огласи немају злонамерни малвер у себи... Срећом, искључио сам Ви-Фи, па бих могао бити безбедан.
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Motorsport nihb
Волим ову игру, али може постати погоршана након неког времена, али осим тога волим је
Добар је и заинтересован, стварно ми се свиђа
Огласи поврх огласа чак и када кажем не, хвала јер не желим да гледам видео, ионако се пушта видео, играте 1 секунду игре и 30 секунди видеа