Post by lanwewamardya on Feb 19, 2022 23:16:55 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара кључеве грешака ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
У опису је писало да може бити доступан ван мреже
Мислим да не постоји начин да научите како да играте ову игру, али осим тога да је била прилично добра
Лако бих ово оценио са пет звездица. Обично спајање игара није тако добро, али због тога колико механике има у игри (попут много различитих валута, шефова, специјалних потеза) ово је одлична игра.
Заиста добро и изазива зависност
Све у свему, то је прилично добра игра. Мој једини проблем је са рудником. Добијате 10 минута дневно што вам не даје скоро ништа у ресурсима. Поред тога, не постоји пристојан начин ван рудника да се ти минерали набаве, нити било који начин да се ресетују без чекања цео дан.
Одлична игра док нисам потрошио гомилу рубина на аутоматску игру, а затим сам наставио са надоградњом и нисам схватио да је игра престала да одговара звездама
потребно је дугме за брзину за рад са огласима
Пп
Можда постепено уводите надоградње. Постоји око 100 различитих врста средстава.
Зашто не бисте омогућили да све опције новчића имају могућност притискања и задржавања?
Fusion d’étoiles de ninja 2 Jeux de rôles emh
Дошао је до тачке у којој је спајање трајало предуго.
Merge Ninja Star 2 RPG jxn
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkaadmängud yptf
Најсвестранија игра у свом жанру. Прилично забавно и корисно. Било би лепо имати везу до сајта/упита за предлоге. Уреди: Изузетно реагује на повратне информације, хвала вам што настављате да ажурирате игру и побољшавате захтеве заједнице (или барем оно о чему сам говорио). Дефинитивно вреди провести неко време играјући се када га добијете.
Играо сам неколико дана, Али једног дана одједном све моје дневне награде нису дате: Трошкови аутоматског спајања се не ресетују, Тамница, змај, шефови и одбрана још нису допуњени, Нема дневног окретања, И не чак и цена фрагмента продавнице ресетује. Поправите ово.
аха
Солидна игра спајања са забавним управљањем валутама. Једина замерка је што не постоји изворна подршка 16:10, због чега је игра постављена на стуб на мом Таб С7+. Иначе сјајна игра!
Добра игра у мировању. Нека време брзо лети.
Генеричка неактивна игра која је забавна са свим различитим концептима, фазама и методама надоградње. Уз мало полирања, овај камен се може претворити у драгуљ! Главно питање је напредак тбх. Након неког времена је спора и за разлику од других игара у мировању, не можете напредовати ако немате игру на екрану. Повећање је такође веома апсурдно. Добар почетак би била могућност да напредујете кроз фазе док сте ван мреже и могућност да инвертујете своје руде из рудника са виших на ниже нивое.
Прохладно је, нема потребе да купујете ствари и нема принудних реклама.
Ова игра је забавна, ставио сам рецензију јер каже да ће се нешто десити, али ова игра је заиста забавна и рекламе су када желите да добијете дупле новчиће/злате или дијаманте са драгим камењем, тако да нема реклама док играте
Merge Ninja Star 2 ভূমিকা নিয়ে খেলা rbh
Прилично стандардна игра у мировању
Ваша игра је квар када сам купио ауто црафтинг, било је сјајно, али када нисам играо и играо другу игру, поквари се када сам дошао да играм сада више не могу да правим
Одлична игра којој је потребно реновирање корисничког интерфејса или дугме да бисте добили још један обилазак јер постаје прилично збуњујућа веома брзо
Још једна сјајна игра коју могу да млевем заувек, само један предлог, можда ћаскање? ( Дакле, ово је доста након што сам написао ову рецензију, тако да сам се пријавио данас и нисам добио ниједан од својих новчића, али сам добио ствари за пријављивање, то је било помало чудно, али још увек могу да млевем да добијем више новчића, тако да је у реду (па сам смислио нешто... заправо ми не даје све моје новчиће, али ме не уводи даље у игру, помало је чудно и обавештавам вас. Наћи ћу било шта друго осим збогом
Свиђа ми се механика игре изазова постоји један проблем. Ствари које сам купио као пратилац за укључивање је прескупо да их платим. Морате да платите да бисте победили у овој игри (одређени минсиони и костим) Едит:Хвала на одговору😁😁😁
Једна огромна мана ове игре је то што стицање рубина ЈАКО пада након средине игре. Заправо нема нових задатака осим 'средње'. Захтеви за сцену за награде рубинима такође постају све даље један од другог. Због тога се игра чини ненаграђиваном, јер нема нових циљева за постизање којих не вреди вашег времена.
Забавна игра, деф. неактиван где се само пријављујете и радите ствари можда 30 минута сваког дана (након што достигнете ту тачку од ц), а затим га пустите да ради у мировању, изгледа да нема никакве награде за спајање ван мреже, па захтева да будете онлајн да бисте напредовали што је велики минус за много пријављених, ја користим нок плејер на свом рачунару тако да могу да га отворим 24/7. Никакви наметљиви додаци се не појављују на вашем лицу, што је велики плус.
волео бих да постоји брз начин да зарадите рубине осим пријава... као арена чудовишта, у сваком случају, игра је забавна
Да ли је игра добра, волим мајмуна, молим вас дајте више црвених драгуља
То је прилично одлична игра за ваше слободно време.
Добра игра за доношење понављања.
Играо сам игру месец дана, случајно сам купио након што сам заспао са телефоном у крилу, послао е-поруку програмеру са захтевом за повраћај новца и никада нисам добио одговор. Завршено са играњем игре.
Солидна игра би била добра када бисте могли да задржите да купите било коју од надоградњи, а не само неке
Још увек улазим у игру, само да је вртим. Доћи ћу да ревидирам свој резултат када будем напредовао више
Добра утакмица, играм око 25 минута и савладан сам, али имам проблем. Не могу да набавим ниједну нинџа звезду. Добио сам ∞ ниња звезду, али не дозвољава ми чак ни са аутоматизацијом, па поправите то
Проклетство.. Никад нисам мислио да ће игра бити овако добра, буквално сам играо 5 сати лол