Post by lanwewamardya on Feb 19, 2022 23:13:57 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flippy Knife ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flippy Knife IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mince generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Flippy Knife 2022 version ▞▞▞
Je to víborná oddychovka Odporúčam
super mal som vsetky noze
Celkom v.poho hra odporucam na zabytie casu ps. Da sa cheatovat
Reklamy všade. Za každé 2 minúty v hre dostanete 30 sekundovú reklamu.
Op hra ale mohli by tam pridať viac knifou a novú mini hru
je to dobra hra, ale ked zacnes prvykrat, tak je to tazka. ale páčilo sa mi to, odporúčam vám to nainštalovať.
Je to stále dobré, pekné aktualizácie a nože, ale naposledy, keď som hral, malo oveľa menej reklám. Naozaj prekážajú a ničia dynamiku hry.Je to dobrá hra, keď nemáte wifi, ale tiež to vyžaduje brúsenie na novú úroveň a vynulovalo to moju cenu po tom, čo som ju dokončil, a človeku dávku, ktorá nastavila osobu a úrovne rozmachu sú tam super tvrdé ako takmer nemožné jve uviazli na úrovni 47 asi 2 týždne
Flippy Knife پرتحرک crxy
TAKÉ VEĽA REKLÁM! Je smiešne, že hra taká jednoduchá ako hra s preklápaním predmetov môže mať toľko prekliatych reklám! Prepnutie telefónu do režimu v lietadle nepomôže. Okrem agresívneho speňažovania je to celkom zábava. Skvelý zabijak času.
Príliš veľa reklám. Ak si pozriem reklamu, ponúknu mi ďalšie pokusy o minihru, túto ponuku odmietnem a potom som nútený pozrieť si 30-sekundovú reklamu, aby som to skúsil znova. Nedáva zmysel. Ak sa reklamy budú používať na získanie extra životov/bodov atď., nemôžete mať ani náhodné, ktoré nič nerobia. Ruší hru. Fyzikálny motor tiež nie je dokonalý. Nože sa nelepia, keď by mali. Ale. Je ich tiež veľa, takže je pochopiteľné, že pre všetkých je potrebné vytvoriť boxy
Ďakujem za hru
Túto hru som dlho nehral, je tu toľko nových vecí, ale stále je to veľmi dobrá hra, zdá sa, že vývojári s ňou skutočne dali veľa práce. Hru odporúčam a dávam 5 hviezdičiek za zábavu v nudných časoch.
Príliš veľa reklám!!! Práve som začal hrať 3 dni a reklamy sú také neúprosné. Chápem, že na údržbu hry vývojári potrebujú peniaze, ale množstvo reklám je jednoducho smiešne. Dostanete reklamy na VŠETKO, čo robíte. Prial by som si, aby som mohol pokračovať v hraní hry a ohodnotiť ju piatimi hviezdičkami, ale zatiaľ ju len vymažem.
bola to zábava, kým som si neuvedomil, že keď sa objavia reklamy, často to zamrzne, nehovoriac o tom, že je to len pre mobily
Epiccc!!!!!!!!!!!!!!!
všetko, čo robíte, je prechádzať prstom po obrazovke, čo je veľmi nudné
Pohode hra
Top 😮
Dobrá hra, ale keď špička čepele narazí na drevo, neprilepí sa do dreva. Bolo by lepšie, keby ste ho aktualizovali a hrot čepele by sa zapichol do dreva, ak by priamo zasiahol.
Každé 2 zlyhanie sa objaví reklama, môže byť aj super oneskorená. Ale je to náročné a zábavné
Túto aplikáciu sme dostali pred niekoľkými rokmi, a aj keď sme nezaplatili výkupné vo výške 2,99 USD, mohli sme ešte chvíľu hrať, kým nás pochovali reklamy. Teraz je to zúrivé hrať, keď ste nimi bombardovaní. Prepáčte Floppy Knife, je to zlyhanie. Odinštalované. Smutné, pretože sme si to užili.
Koncept hry sa zdal zábavný. Rýchla jednoduchá hra na zabitie času. Doručí to tak dlho, ako ste neočakávali, že hru budete hrať. vás hodí priamo do akcie bez vysvetlenia, ako hrať. Takže kým prídete na to, ako hodiť nôž, AD. Oh, aby nôž pristál špičkou dole, AD. Načo je táto ikona, AD. Nevadí mi kúpiť si hru, ak ma baví. Prepáčte, nemohol som to prehrať, bol som zaneprázdnený pozeraním AD. Potom vyhodíte úvodnú obrazovku pre prémiový mesiac? Nie ďakujem.
Milujem túto hru už roky a jediná vec, ktorá ma zarazila, je množstvo reklám, takže ak chcete hrať túto hru s Wi-Fi na najlepšom očakávaní reklám každých 10 alebo takých hodov, okrem tejto skvelej hry
Dobrá
Reklamy. Reklamy. Reklamy. Chápem, že prichádzajú s hrou „zadarmo“. Rozumiem reklamám v spodnej časti obrazovky a ponúkaniu nožov na sledovanie reklám. Ale prečo musím po zmeškaní niekoľkých hodov dostávať reklamy, prečo jednoducho nevložiť reklamy pri prepínaní medzi rôznymi režimami?
Milujem túto hru, ktorú hrám už roky a stále ma to baví Myslím tým áno, majú reklamy, ale doslova každá hra má reklamy, ako som povedal, dobrá hra pokračuj v dobrej práci
táto hra bola na mojom telefóne takmer 2 roky. jedna z mála aplikácií, ktorá by ma neomrzela... až dodnes. hral na chvíľu po prvý raz. za 3 minúty, čo som hral, som dostal najmenej 10 výziev na pridanie. zabil akýkoľvek pôžitok, ktorý som mohol mať.
Rebaixados Elite Brasil הדמיה nkb
Výborná hra len trošku popracovať na grafiku
Dobra hra hram ju stale, niekedy mam rage ale ninak super hra
reklamy trochu otravné
👍👍👍👏🔪
Vynikajúca hra 😘
Je tu príliš veľa reklám a niekedy nôž pristane na čepeli a nezaregistruje sa. Existuje však tona zbraní.
V skutočnosti je to celkom dobrá aplikácia a zábavný žrút času, ale na každom rohu je reklama a neustále vás prosí, aby ste si nekupovali žiadne reklamy. Keď sa objaví vyskakovacie okno na bezplatný nôž, buď si pozriete reklamy naň, alebo kliknete na x, no aj tak si reklamu pozriete. Ak by boli vývojári menej hladní po peniazoch, moja recenzia by mohla mať 5 hviezdičiek.
Super dobre zpixelovaná hra
je to dobre
Raz som dostal doslova inzerát MEDZI hodom nožom. Sú toto z väčšej časti mobilné hry? Len reklama, reklama, reklama zakaždým, keď urobíte pár vecí? Okrem toho sa mi páči samotná aplikácia.
Mohlo by to byť skvelé, ale reklamy sú také ťažké, že som ich nemohol ani hrať.
Je tu veľa zábavy. Rôzne herné režimy, množstvo rôznych skutočných nožov, ktoré si môžete kúpiť a z ktorých si vybrať, a zaplatiť 2,99 za žiadne reklamy sa oplatí. Milujem túto hru.
Veľmi dobrá hra. Odporúčam aj offline
Je to dobrá hra, zaslúži si 5, ale dávam jej 2, pretože príliš veľa pridáva, režimy boli zadarmo, teraz je to v podstate ako platený typ aplikácie
Super dobré
Flippy Knife پرتحرک crxy
Je to zábavná hra Tho, musíte sa uistiť, že každodenný darček v skutočnosti ide hore v hre, keď ho otvoríte, pretože nechcete stratiť každodenný darček pruh.
Príliš veľa reklám, hrateľnosť je slušná, ale vyžaduje si veľa práce... extrémne ťažké vyrobiť niečo väčšie ako malý nôž na prilepenie
Slušná hra. Moja jediná výčitka je, že pri otáčaní noža pri stúpaní sa hra niekedy jednoducho nerozhodne. Okrem toho je celkom dobrý
Nedávno som si teda nainštaloval túto hru a chvíľu po hraní sa mi zobrazili nejaké reklamy, ktoré som mohol preskočiť alebo ich zavrieť, ale po prestávke sa mi začala zobrazovať reklama, ktorú musím zavrieť a znova otvoriť, pretože sa reklama pokúsi aby ma prinútil stiahnuť si to
Ultra ale moc mito nejde
Flippy Ads — Kedysi som vlastnil túto hru na iPhone, dokonca som zaplatil za odstraňovanie reklám, ale zjavne to nerobilo dosť ľudí, takže vývojári inovovali implementáciou......niekoľkokrát viac reklám. Po každých niekoľkých hodoch je reklama, musel som si pozrieť reklamu po zmene menu a raz ma vyskakovacie okno s otázkou, či chcem odstrániť reklamy, prerušila reklama. Flippy Knife je zábavná hra, ale vážne, vytočte ju trochu späť.
Naozaj zábavná hra. Páči sa mi, koľko nožov môžete nazbierať a režimy sú podľa mňa v pohode. Skvelá hra!
Supet hra
Flippy Knife پرتحرک crxy
Dobrá hra.