Post by lanwewamardya on Feb 19, 2022 23:10:53 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
Kaitinošas un nomāktas... Reklāmas man ietriecas ikreiz, kad noklikšķinu uz līmeņa atlases. Skatīšanās reklāma par galveno opciju ir jauka, ja tā jūs neapgrūtina, videoreklāmas vietā piedāvājot attēla reklāmu. Es tam piešķīru 2 zvaigznes, jo jūs mēģinājāt. Nepavisam nav aizraujoša vai jautra. Es patiesībā IENĪSTU šo spēlēšanu, man no tā nebija nekāda prieka vai prieka, un, beidzot pabeidzot līmeni, es jutos tik stulbi, jo atbilde bija tik acīmredzama.
Šausmīgi. Es mēģināju izlaist līmeni, un es saņēmu tikai tādas reklāmas, kuras man NEDEŅA atslēgas, un tas mani kaitināja. Bet visvairāk mani kaitināja daudzas lietas, ko redzējāt, jums bija lielāka iespēja uzminēt atbildi pirmajā mēģinājumā, nevis to zināt. Kaitina reklāmas darbs. Nepatika. Maz ticams, ka ieteiktu.
Pirms es varu sākt spēlēt spēli, tā jau vēlas iegūt manu informāciju. Šī ir visa informācija, ko viņi vēlas un nav vajadzīga, un es no tās neatteikšos. 1. Jūsu mobilās ierīces unikālais identifikators 2. Jūsu e-pasta adrese 3. Jūsu sociālā tīkla vai trešās puses pakalpojuma lietotāja identifikācijas numurs (tostarp sociālo tīklu ID numuri un citi jūsu draugu publiskie dati) 4. Lietojumprogrammu un/vai procesu saraksts. kas ir instalēti vai darbojas jūsu ierīcē.
Brain Out: Can you pass it? Mõistatusmängud mgo
Dažos līmeņos padomi nedarbosies, vai arī viņiem to vienkārši nebija. No otras puses, es pabeidzu visus līmeņus zem 1 mēneša, un es nevaru sagaidīt vairāk līmeņu😁😁😁
Ļoti jautri! Mēs ar meitu izbaudām kopā mīklu risināšanu! Jautri un izaicinoši!
Būs iespēja izvēlēties, vai skatīties reklāmu vai doties uz nākamo problēmu, un, ja izvēlēsities nākamo problēmu, tā joprojām liks jums skatīties un reklamēt. Ir daudz reklāmu, ko skatīties, un tas padara to kaitinošu. Es varētu redzēt, vai tas bija pēc tik daudzām kārtām, bet pēc katras kārtas.
Lielākā daļa atbilžu ir neskaidras un pretrunīgas, un parasti paļaujas uz pareizo žestu, nevis gudru (piemēram, pieskarieties, turiet, slīdiet, veiciet dubultskārienu). Angļi ir ļoti traki. Reklāmas ir ļoti nemitīgas, un tās ir ILGAS/neizlaižamas. Daudzi līmeņu numuri tiek izlaisti, un ir daudz līmeņu, kuros mājiens nepalīdzētu (piemēram, refleksu līmeņi). Šāda veida līmeņiem spēlē nevajadzētu būt. Visa spēle ir viltīga un sūdīga. Iegūstiet debīlo testu labi izpildītai tāda paša stila spēlei.
Godīgi sakot, tas ir patiešām labs, jā ir reklāmas, bet jūs varat tās aizvērt diezgan laba spēle 👍
Tas ir labi, dažas mīklas nav paredzētas parastiem cilvēkiem un ir gandrīz neiespējamas. Viens no tiem prasīja jums zināt bināro kodu. Dažas no tām attiecas tikai uz to, ko varat darīt, piemēram, ar tic tac toe mīklu, kas ļauj jums izmantot divus pirkstus divās precīzās vietās, nevis tur, kur vēlaties. Nepārprotiet mani, izaicinājums ir izaicinājums, taču tam nevajadzētu vismaz prasīt, lai jūs pamestu spēli Google.
Man ļoti patīk šī spēle! Tas ir jautri, bet ne viegli, un man nepatīk vieglas spēles, jo tās ir garlaicīgas. Šajā spēlē ir mierīga mūzika, un man patīk grafika. Arī es vēl neesmu saņēmis nevienu papildinājumu, lai gan es tikko sāku spēlēt. 10/10 Es ieteiktu šo spēli.
Reklāmas tiek rādītas pārāk bieži, un dažreiz tās no nekurienes avarē. Dažreiz reklāmas izraisa tā avāriju. Puzles ir interesantas, bet dažreiz pārāk mulsinošas. Man patika liels to daudzums, taču lietotnes problēmu dēļ es nevaru to novērtēt ar piecām zvaigznēm.
Tvt
Brain Out: Can you pass it? Puzzle xpc
Šī spēle ir forša, bet, kad man ir nepieciešams padoms/padoms, tā man parāda reklāmu, kurā ir teikts, ka ne tagad vai pārliecināts, un es tikai gribu mājienu, bet ikreiz, kad es noklikšķinu ne tagad, tā man nedod mājienu, un tagad tā ir vienīgā reklāma, kas nāks klajā pēc padomiem.
👏
Labi, tāpēc ir pārāk daudz papildinājumu, ir jābūt veidam, kā iegūt atslēgas, nevis skatīties reklāmas, tas ir tik kaitinoši. No otras puses, man patīk šī spēle, un tā ir diezgan jautra, ja neskaita reklāmas😡
Rī4
Šī ir tik pārsteidzoša smadzeņu spēle. Tas ir ļoti izaicinoši. Un visos līmeņos es sāku domāt par to, kā izdomāt atbildi uz šo jautājumu. Arī reklāmu ir pārāk daudz. Tā ir tikai problēma, ar kuru esmu saskāries Brain Out. Jauka un pārsteidzoša spēle. Tātad, es piešķiru šim 5 zvaigznes.
Šī spēle ir diezgan grūta, taču tā palīdz manām smadzenēm būt patiešām jautrām. Es esmu patiešām drosmīgs un varu to spēlēt stundām ilgi, lai gan, ejot uz skolu, es joprojām varu to spēlēt stundām un stundām un stundām šī spēle ir tik daudz ļoti jautri atvainojos par manu valodu ļoti atvainojos es tikai domāju, ka, ja jūs saņemat šo spēli, tas ir tik daudz vieglāk palīdzēt jūsu smadzenēm iegaumēt. Es tikko pierāvos, bet dažreiz tas var būt grūti, bet dažreiz tas būs ļoti viegli un lielāko daļu laika būsi jūs zini, ka tu neesi tik jautrs, bet
Tas varētu būt jautri, bet dažreiz tam nav jēgas. Man ir jāpateicas programmētājiem un izstrādātājiem, lai viņiem būtu tādas funkcijas kā kustības būtība. Jautājumos ir arī gramatikas un pareizrakstības problēmas, piemēram, tā vietā, lai pieskarties Tas teiktu tab.
Šī bija pārsteidzoša spēle, kas katrā līmenī virzīja manas smadzenes tālāk. Es nepiekrītu dažiem komentāriem, ka tam nav lielas jēgas, bet noklikšķiniet uz mazākā objekta, tad kas ir mazāks apelsīns vai arbūzs? Es vēlos, lai viņi izveidotu vairāk līmeņu, jo es pabeidzu pirms mēneša un joprojām nav jaunu līmeņu.
Es lieku 3 zvaigznes, jo man patīk spēle, bet tajā ir DAUDZ REKLĀMU!!! Tā nav izdomāta spēles grafika, tā ir loģikas spēle. Bet jums TIEŠĀM, TIEŠĀM ir jāizlasa katra līmeņa instrukcijas. Zemākajos līmeņos nav daudz reklāmu, bet, panākot augstāku līmeni, tā ir reklāma pēc katra līmeņa. Tāpēc, lai gan man patīk spēle, man tālrunī ir vajadzīga vieta citām lietotnēm, tāpēc nesteidzieties. Izveidojiet izstrādātāju versiju bez reklāmām, un es atgriezīšos.
Šī spēle ir ļoti jautra un ir labs vingrinājums smadzenēm. Tas var paaugstināt jūsu iQ, īpaši jaunā vecumā, tas ir ļoti noderīgi. Šī spēle ir saspringta, kas patiesībā ir jūsu spēks vēlēties to atrisināt. Un cilvēki ar sliktām atsauksmēm ir slinkums, lai to patiešām atrisinātu. Un viņiem vajadzētu būt ļoti gudriem ar saviem vārdiem, jo viņi aizmirst, ka jums ir jūtas. Tāpēc jums vajadzētu to izmēģināt! Ceru, ka šis rādītājs noteiks, lai lejupielādētu spēle.
Tas būtu 5 zvaigznes (vai vismaz 4), ja tas nebūtu pārpludināts ar reklāmām. Es varu saprast dažus šeit un tur, bet pēc KATRA līmeņa, pat ja jums ir nepieciešamas 15 sekundes, lai uzvarētu līmeni, ir vēl viena reklāma, kas jums jānoskatās. Galu galā, ja jūs varat tikt galā ar milzīgu daudzumu reklāmu, jūs, iespējams, izbaudīsiet šo spēli; citādi nevaru ieteikt...
Ir ne tikai daudz reklāmu (galvenais iemesls, kāpēc es atstāju tikai 2 zvaigznes), bet arī man ir problēmas ar to, ka divas reizes spēlē viņi pamatā pieņem, ka spēlētāju piesaista sievietes, kā arī apkauno viņus kam nav draudzenes. Briesmīga mārketinga tehnika.
Brain Out: Can you pass it? Kirakós játékok blyu
Es nedomāju, ka es varētu novērtēt, bet es gribēju atbalstīt lietotni. Tā bija lieliska spēle, jo jūs tiekat piemānīts un jūs varat pārbaudīt savas smadzenes. Ieteicu gudriem cilvēkiem.( Padoms. Ziemassvētku vecīša izaicinājums ir grūtākais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!)
Es domāju, ka daži no viņiem bija diezgan stulbi ar atbildēm, par kurām neviens nedomā. Tomēr tas bija patiešām jautri, kad kaut ko sapratāt un jūtaties kā patiešām gudrs cilvēks. Es biju vīlies, domājot, kad līmeņu vairs nebija.
Jautra spēle, kas liek man domāt ārpus kastes. Turot mani uz pirkstiem un gaisa augstu pieci, kad es virzos uz priekšu. Es neiesaku to pārdomāt.
Lieliska spēle, tikai viena problēma, kad es skatos videoklipus, lai iegūtu mājienu taustiņus, beigās netiek piešķirta atslēga, kuru es domāju, ka esmu tikai mans tālrunis, tāpēc es instalēju spēli savā datorā, un tā dara to pašu, ko dažas reklāmas nav. videoklipus un neko nepiešķiriet tikai laika tērēšanai, taču pati spēle ir lieliska spēle, kas liek jums droši domāt
Pašas spēles patiesībā ir diezgan jautras, BET reklāmas ir tik neticami uzmācīgas!!! Jūs pavadāt vairāk laika, skatoties reklāmas, nekā spēlējot spēli! Nav vērts tērēt laiku. Man nav nekas pret reklāmām spēlēs, taču šīs būtībā ir tikai reklāmas ar nelielu spēlēšanu.
Spēlei ir daži muļķīgi triki, kas, šķiet, nav tik piemēroti prāta spēlei, cik tie atbilstu triku jautājumu spēlei.
Šī ir visu laiku sliktākā spēle, tikai nospiediet to īstajā laikā, tā nemaz nav prāta spēle, ja es varētu novērtēt šo mazāk par vienu zvaigzni, es noteikti tik ļoti sadegtu.
Jautra spēle..bet dažiem jautājumiem nav jēgas. Šķiet, ka atbildes iznākums ir smieklīgs, skatoties reklāmu, lai iegūtu mājienu. Galu galā jums ir jāturpina skatīties reklāmas. Pārāk daudz reklāmu.
Šī spēle patiešām pārbauda prātu! Ja meklējat mīklu risināšanas spēli, iegūstiet šo! Fonā skan nomierinoša mūzika, un tā sniedz padomus! Padomi ir patiešām noderīgi šajā spēlē! Es novērtēju to ar 5 zvaigznēm! Man arī patīk dizains!
Es grasījos dot lielisku vērtējumu, taču man bija jāatinstalē lietotne, jo sāka parādīties pārāk daudz reklāmu. Man nav nekas pret reklāmām, bet, kad tās sāk traucēt spēles gaitu, es tam esmu pāri. Pa vidu, kad es spēlēju dēli, sāka parādīties reklāmas.
Tas ir jautri, un tas liek man prātu iet uz dienu!! Tātad paldies!! Un arī man patīk mulsināt savus draugus un ģimeni, jautājot viņiem, kas tas ir, un gudrot viņus. Un tas liek man izskatīties foršam un gudram. Tāpēc paldies spēles izstrādātājiem!!
Es vēlos, lai tas izskaidrotu atbildes skaidrāk, lai palīdzētu spēlētājiem saprast, kā viņi tur nokļuva... jo dažas no tām man nebija jēgas. Varbūt es vienkārši neesmu pietiekami gudrs... bet līdz brīdim, kad es tiešām kļūdos, es pieņemu, ka spēles atbilde ir BS. Būtībā, ja es kaut ko nesaprotu, es to gribētu (īpaši pēc tam, kad cītīgi raušu smadzenes pēc atbildes, pirms noriju savu lepnumu un beidzot padodos). Vismaz tad tā būtu iespēja mācīties!!
Spēle pati par sevi ir laba, es mīlu labu prātu. Reklāmas ir problēma. Tie burtiski tiek parādīti 1 uzreiz pēc otras, bez iespējas izlaist reklāmu, tāpēc es skatos 5 minūtes reklāmas uz 1 minūtes spēles. Tas ir vienkārši kaitinoši un mana laika izšķiešana tajā brīdī.
Spēle ir interesanta, bet pārāk lielais reklāmu daudzums liek man ienirt tik zemā ātrumā, tu pat nevari spēlēt, reklāmas izlec bez iemesla, pat ja tu neko neesi izdarījis, ir labi pāris šur tur, bet ne viena vai divas starp katru jūsu veikto kustību, tas ir izmisīgi, jūs nejūtaties ērti spēlējot, ceru, ka izlabosit, tikmēr es pārstāšu to spēlēt, tas ir pārāk daudz
Tā ir jautra spēle, taču pēc 100. līmeņa tā kādu laiku dara to pašu, izņemot nedaudz. (Tas ir patiešām mulsinoši izskaidrot) Es domāju, ka tā ir jautra spēle 👌
Puzles ir ok, lai gan dažreiz grūtāk, jo angļu valodai nav jēgas nekā citam. Garas reklāmas ir pārāk bieži. Godīgi sakot, es gribētu, lai reklāma apakšā būtu pastāvīga, nevis reklāma. Es izspēlēju apmēram 50 līmeņus, līdz beidzot man apnika.
Es tikko lejupielādēju spēli, un es domāju, ka varu teikt, ka tā ir ļoti mulsinoša. Bet tas, kas mani mulsināja, ir tas, kad es iegāju 5. līmenī, kur man ir jāizveido taisnstūris no zvaigznes, apļa, kvadrāta un tā pussešstūra. Noliku tos vienu otram virsū un gāju garām? Bet tad sastinga. Šī spēle patiešām ir nevajadzīgi mulsinoša un neattīstīta.
Spēle ir lieliska! Bet man rodas jautājums, kāda jēga ir piespiedu reklāmām? Jūs piedāvājat atslēgas reklāmu skatīšanai, bet kāpēc tās piespiest pēc tik daudzām darbībām bez atlīdzības? Ne tikai kaitinoši, bet arī liek man vēlēties pilnībā atmest
Šī spēle ir pārsteidzoša! Man patīk visas mīklas un viss. Man patīk arī tas, ka jums vienkārši jānoskatās vienkārša reklāma, lai iegūtu mājienu. Nevis 4, lai iegūtu monētas kā citas spēles. Esmu dalījies ar šo spēli ar visiem saviem draugiem, un viņiem tā patīk! Es tiešām iesaku šo lietotni, tā ir vienkārši pārsteidzoša! 👍👍🤩🤩😄😄
Tik ļoti cenšas būt gudrs, ka tam nav nekādas izglītojošas vērtības. KATRS jautājums ir "viltīgs" jautājums. "Kurš ir garākais?" Kāmja, suņa, ziloņa, žirafes attēli. NEPAREIZI! Mazā saulīte augšā stūrī, jo tā ir tik augstu, kosmosā. Noder korektūras prasmju uzlabošanai; garlaicīgi un nomākta bērniem.
Fruit Ninja® আর্কেড pvek